Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie się przebrać i zmienić broń ?

fadfafgwegewvsd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, użyłem kodu ze Steam na Premium i dodatkową broń, do tego co level dostaje jakieś nowe ciuchy.

Gdzie mam to wszystko ? Bo chce sobie pozmieniać ?

Jestem zielony najlepiej zdjęcie miejsca

Opublikowano

Więc musisz wejść na Social District (tam przy wyborze "miasta")

Następnie szukasz automatu z symbolem koszulki. (Od respa idziesz prosto i po prawej na górę, będzie tam dużo ludzi.)

Podchodzisz do automatu i tam zmieniasz ubrania albo kupujesz i modyfikujesz nowe (opcja "Add New"

Ew. możesz kupić wcześniej u dowolnego NPC

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Jeżeli kupisz u NPC, to są to ubrania nie do modyfikowania. Jeśli chcesz ubrania możliwe do edycji - nakładanie symboli, zmiana koloru, to musisz kupić w automacie w Social District (teraz nazywa się to chyba Breakwater Marina)

Tu masz mapkę, gdzie jest pokazane miejsce tych automatów

1322846124-U197440.jpg

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Po kolei bronie da się kupować tylko u kontaktów. Ale zmieniać je możesz nawet w trakcie misji przy przenośnych skrzyniach z amunicją, bądź automatych z amunicją. Ciuchy odblokowują ci się, ponieważ robiąc misje dostajesz STANDING. To on właśnie jest potrzebny, aby zdobyć wyższe poziomy u kontaktów. Standing jest przydzielany do losowo wybranego kontaktu na mapie chyba, że u tej osoby PLEDGujesz, Jak to zrobić ? Wystarczy pojechać do kontaktu nacisnąć F i kilknąć Pledge to Contact Lub właczyć mape przyciskiem M i 2 razy kliknąć na ikonę Kontaktu przez wyświetli nam sie okienko jak przy sposobie 1. Wtedy klikamy Pledge to Contact i cały zarabiany standing będzie szedł do Tej właśnie postaci. Pamiętaj jednak, że gdy osiągniesz u tej postaci maxymalny poziom to standing już nie będzie leciał musisz wtedy sie Unplegdować ( tak samo jak się pledguje) lub zmienic osobę dla której pledgujesz. Co do ubrań to modyfikować możesz tylko te które sam kupisz (nie w Market Place od innych graczy), a dodatkowo nie mogę być z jakimiś dopiskami typu : "assasin's Shorts". Z tuningiem aut jest identycznie.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...